ISO 6739:1988


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Сыр сывороточно-альбуминный. Определение содержания нитратов и нитритов. Метод восстановления кадмием и спектрометрия
Название (англ.):Whey cheese; determination of nitrate and nitrite contents; method by cadmium reduction and spectrometry
Описание (англ.):Is suitable for all kinds of whey cheese. The principle of determination consists in extracting the whey cheese with warm water, precipitating the fat and proteins, filtering and reducing the nitrate in a portion of the filtrate to nitrite by means of copperized cadmium. The apparatus for nitrate reduction is shown in a figure.
Заменён стандартами:ISO 14673-1:2001, ISO 14673-2:2001, ISO 14673-3:2001
Заменяет стандарты:ISO 6739(1982)
Дата регистрации:01.10.88
Дата введения:01.09.88
Дата отмены:01.11.01
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9229;9209
Код ОКС(МКС):67.100.30
Код ОКП:9229;9209
Нормативные ссылки:NF ISO 6739(1989/AFNOR), EQV*NF V04-291(1989/AFNOR), EQV ISO 707-1985
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CHEESE CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING CONES DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS NITRATES NITRITES SPECTROMETRIC METHOD SPECTROSCOPY CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Текст ISO 6739:1988 лежит тут Сыр сывороточно-альбуминный. Определение содержания нитратов и нитритов. Метод восстановления кадмием и спектрометрия (200 Кб)


Хостинг от uCoz