|
Название (рус.): | Сыр сывороточно-альбуминный. Определение содержания нитратов и нитритов. Метод восстановления кадмием и спектрометрия |
Название (англ.): | Whey cheese; determination of nitrate and nitrite contents; method by cadmium reduction and spectrometry |
Описание (англ.): | Is suitable for all kinds of whey cheese. The principle of determination consists in extracting the whey cheese with warm water, precipitating the fat and proteins, filtering and reducing the nitrate in a portion of the filtrate to nitrite by means of copperized cadmium. The apparatus for nitrate reduction is shown in a figure. |
Заменён стандартами: | ISO 14673-1:2001, ISO 14673-2:2001, ISO 14673-3:2001 |
Заменяет стандарты: | ISO 6739(1982) |
Дата регистрации: | 01.10.88 |
Дата введения: | 01.09.88 |
Дата отмены: | 01.11.01 |
Код КГС: | Н19 |
Код ОКСТУ: | 9229;9209 |
Код ОКС(МКС): | 67.100.30 |
Код ОКП: | 9229;9209 |
Нормативные ссылки: | NF ISO 6739(1989/AFNOR), EQV*NF V04-291(1989/AFNOR), EQV ISO 707-1985 |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS CHEESE CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING CONES DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS NITRATES NITRITES SPECTROMETRIC METHOD SPECTROSCOPY CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN |
|