ISO 2294:1974


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мясо и мясные продукты. Определение общего содержания фосфора (контрольный метод)
Название (англ.):Meat and meat products; Determination of total phosphorus content (Reference method)
Описание (англ.):The method consists in mineralizing of a test portion with sulphuric and nitrit acids, precipitating of the phosphorus as quinoline phosphomolybdate, drying and weighing of the precipitate. An alternative method of mineralizing is described in clause 10.
Дата введения:01.04.74
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9211
Код ОКС(МКС):67.120.10
Код ОКП:9209;9211
Нормативные ссылки:BS 4401 PART 10-1975, EQV*DIN 10145-1-1977, NEQ*DS/ISO 2294-1979, EQV*NF V04-406-1974, EQV*NF V04-406-1987, NEQ*NP-1842-1982, EQV*NEN-ISO 2294(1992/NNI), EQV
Ключевые слова:ANIMAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT MEAT MEAT PRODUCTS PHOSPHORUS REFERENCE METHODS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Текст ISO 2294:1974 лежит тут Мясо и мясные продукты. Определение общего содержания фосфора (контрольный метод) (259 Кб)


Хостинг от uCoz