ISO 750:1981


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Продукты плодоовощные. Определение титруемой кислотности
Название (англ.):Fruit and vegetable products; Determination of titratable acidity
Описание (англ.):Specifies two methods - potentiometric method; - routine method using a coloured indicator. By convention, the latter method does not apply to wines. The principle of the first method consists in potentiometric titration with standard volumetric sodium hydroxide solution. The second method consists in titrating with standard volumetric sodium hydroxide solution in the presence of phenolphthalein as indicator.
Заменён стандартами:ISO 750(1998.08)
Дата введения:01.11.81
Дата отмены:01.08.98
Код КГС:Н59
Код ОКСТУ:9109;9167
Код ОКС(МКС):67.080.01
Код ОКП:9109;9167
Нормативные ссылки:NF V05-101-1974, EQV
Ключевые слова:ACIDITY AGRICULTURAL PRODUCTS DETERMINATION FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS TESTING TESTS VEGETABLES

Скачать ISO 750:1981 Продукты плодоовощные. Определение титруемой кислотности


Хостинг от uCoz