ISO 3632-1:1993


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Шафран посевной (Crocus sativus Linnaeus). Часть 1. Технические условия
Название (англ.):Saffron (Crocus sativus Linnaeus); part 1: specification
Описание (англ.):Specifies the requirements for saffron obtained from the flowers of Crocus sativus Linnaeus. Is applicable to saffron in either of the following forms: in whole filaments as a loose, supple, elastic and hygroscopic mass of filaments, or in powder form.
Заменён стандартами:ISO/TS 3632-1:2003
Заменяет стандарты:ISO 3632(1980.10)
Дата регистрации:01.02.94
Дата введения:01.12.93
Дата отмены:04.12.03
Код КГС:С21
Код ОКСТУ:9726
Код ОКС(МКС):67.220.10
Код ОКП:9726
Нормативные ссылки:NF V32-120-1(1994/AFNOR), EQV*NF ISO 3632-1(1994/AFNOR), EQV*BS 6145(1994/BSI), EQV ISO 928-1980*ISO 930-1980*ISO 941-1980*ISO 948-1980*ISO 1871-1975*ISO 3632-2-1993*ISO 5498-1981
Ключевые слова:FOOD PRODUCTS MARKING PACKAGES SAFFRON SEASONINGS SPECIFICATION SPICES PACKING

В архиве лежит ISO 3632-1:1993 Шафран посевной (Crocus sativus Linnaeus). Часть 1. Технические условия (471 Кб)


Хостинг от uCoz