ISO 11289:1993


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Продукты пищевые, подвергнутые тепловой обработке, в герметичной упаковке. Определение рн
Название (англ.):Heat-processed foods in hermetically sealed containers; determination of pH
Описание (англ.):The principle of the method specified is preparing the test sample according to the class to which the product to be examined belongs, and measuring the potential difference between a glass electrode and a reference electrode immersed in the test sample. Applies to four classesof product: 1. homogeneous products with a liquid or thick texture, or products exhibiting a large liquid or thick phase; 2. homogeneous pastes or heterogeneous products for which homogenization is necessary; 3. heterogeneous products with large solid components; 4. products whose liquid phase mainly consists of oil or a water/oil emulsion.
Дата регистрации:01.10.93
Дата введения:01.09.93
Код КГС:Н09
Код ОКСТУ:9209
Код ОКС(МКС):67.050
Код ОКП:9209
Нормативные ссылки:NF V08-408(1993/AFNOR), EQV*NF ISO 11289(1993/AFNOR), EQV*NF V08-406(1993/AFNOR), EQV ISO 3696-1987
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CANS DETERMINATION FOOD INSPECTION FOOD PRODUCTS FOOD TESTING PASTEURIZATION PH PH MEASUREMENT POTENTIOMETRIC METHODS PRESERVED FOODS TESTING TESTS THERMAL PROCESSES FOOD TECHNOLOGY

Текст ISO 11289:1993 лежит тут Продукты пищевые, подвергнутые тепловой обработке, в герметичной упаковке. Определение рн (166 Кб)


Хостинг от uCoz