Масло сливочное. Определение рН сыворотки. Потенциометрический метод
Название (англ.):
Butter; Determination of pH of the serum; Potentiometric method
Описание (англ.):
Specifies a method for measuring the potential difference between a glass electrode and a reference electrode in the serum separated from melted butter. Is applicable to all types of butter. The sampling shall be made according to ISO 707. The value measured is expressed as pH unit.
Дата регистрации:
01.01.84
Дата введения:
01.12.83
Код КГС:
Н19
Код ОКСТУ:
9209;9221
Код ОКС(МКС):
67.100.20
Код ОКП:
9209;9221
Нормативные ссылки:
AMD 4543-1984, NEQ*AMD 4682-1985, NEQ*AMD 4864-1985, NEQ*BS 5086 PART 7-1985, NEQ*BS 769-1961, NEQ*DIN 10349-1985, EQV*NF V04-316-1985, EQV*PD 4556-1962, NEQ*LMBG L 04.00-13-1986, EQV*NBN V 21-036 H(1989/IBN), EQV