ISO 7302:1982


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Зерно и зерновые продукты. Определение общего содержания жира
Название (англ.):Cereals and cereal products; Determination of total fat content
Описание (англ.):The method consists in hydroyzing of a test portion by hydrochloric acid in the presence of ethanol and formic acid, after any grinding required, then extracting of the fat by hexane in a special flask, removing of the solvent and weighing the residue thus obtained.
Дата регистрации:01.11.82
Дата введения:01.11.82
Код КГС:С19
Код ОКСТУ:9709
Код ОКС(МКС):67.060
Код ОКП:9709
Нормативные ссылки:NF V03-713-1984, EQV*NP 4168(1991/IPQ), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CEREAL PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT ESCHERICHIA COLI FATS GENERAL SECTION TESTING TESTS COLIFORM BACTERIA

Скачать ISO 7302:1982 бесплатно Зерно и зерновые продукты. Определение общего содержания жира


Хостинг от uCoz