Масла и жиры животные и растительные. Определение анизидинового числа
Название (англ.):
Animal and vegetable fats and oils; determination of anisidine value
Описание (англ.):
The method consists in preparing of a test solution in 2,2,4-trimethylpentane (isooctane), reaction with an acetic acid solution of p-anisidine and measuring of the increase in absorbance at 350 nm, then calculation of the anisidine value.
Заменён стандартами:
ISO 6885(1998.07)
Дата регистрации:
01.07.88
Дата введения:
01.07.88
Дата отмены:
01.07.98
Код КГС:
Н09
Код ОКСТУ:
9109;9209;9141;9215
Код ОКС(МКС):
67.200.10
Код ОКП:
9109;9209;9141;9215
Нормативные ссылки:
NF ISO 6885(1988/AFNOR), EQV*NF T60-246(1988/AFNOR), EQV*BS 684 PART 2 SECTION 2.24(1989/BSI), EQV ISO 5555-1983*ISO 661-1980
Ключевые слова:
ABSORPTANCE AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL FATS ANIMAL OILS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION FATS OILS VEGETABLE FATS VEGETABLE OILS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN