Углеводороды ароматические. Определение остатка после выпаривания продуктов, имеющих температуры кипения до 150 град. С
Название (англ.):
Aromatic hydrocarbons; Determination of residue on evaporation of products having boiling points up to 150 degrees C
Описание (англ.):
Applicable to products having boiling points lower than or equal to 150 0C. The lower limit of detection is 1 mg/100 ml. Based on evaporation of a test portion in a weighed dish, and determination of the increase in mass of the dish, which represents the residue.
Дата регистрации:
01.01.82
Дата введения:
01.11.81
Дата отмены:
30.05.02
Код КГС:
Л29
Код ОКСТУ:
2410;2409
Код ОКС(МКС):
71.080.15
Код ОКП:
2410;2409
Ключевые слова:
AROMATIC HYDROCARBONS BOILING POINT CHEMICAL RESIDUES DETERMINATION OF CONTENT EVAPORATION HYDROCARBONS TESTING TESTS