Пряности и приправы. Определение содержания веществ, экстрагируемых холодной водой
Название (англ.):
Spices and condiments; Determination of cold water-soluble extract
Описание (англ.):
Specifies a method based on the extraction of a test portion with cold water, filtration, drying of the extract obtained and weighing. Lists the apparatus to be used and describes sampling, procedure, expression of results and the details to be included in the test report.
Дата введения:
01.02.80
Код КГС:
Н59
Код ОКСТУ:
9109;9169;9162
Код ОКС(МКС):
67.220.10
Код ОКП:
9109;9169;9162
Нормативные ссылки:
BS 4585 PART 5-1981, EQV*NF V03-408-1969, EQV*UNE 34-096-81 PARTE 9-1981, EQV
Ключевые слова:
AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING COLD WATER DETERMINATION OF CONTENT SOLUBLE MATTER SPICES WATER CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN