ISO 6541:1981


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Продукты сельскохозяйственные пищевые. Определение содержания сырой клетчатки. Модифицированный метод Шеррера
Название (англ.):Agricultural food products; Determination of crude fibre content; Modified Scharrer method
Описание (англ.):The method is applicable to cereals and cereal products as well as to certain products containing less the 1 % of crude fibre. It consists in boiling with a mixture of acetic acid, nitric acid and trichloroacetic acid (after any necessary grinding and defatting). Then separation and washing of the insoluble residue on a filter crucible. Drying and weighing of the insoluble residue, and determination of the loss of mass on incineration.
Дата регистрации:01.07.81
Дата введения:01.06.81
Код КГС:Н09
Код ОКСТУ:9109;9209
Код ОКС(МКС):67.050
Код ОКП:9109;9209
Нормативные ссылки:AMD 5061-1986, EQV*BS 6215 PART 2-1981, EQV*NF V03-041-1981, EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CEREAL PRODUCTS COMPONENTS DETERMINATION FOOD PRODUCTS INDEXES (RATIOS) INSOLUBLE MATTER TESTING TESTS

В архиве лежит ISO 6541:1981 Продукты сельскохозяйственные пищевые. Определение содержания сырой клетчатки. Модифицированный метод Шеррера (348 Кб)


Хостинг от uCoz