ISO 7208:1984


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Молоко обезжиренное, сыворотка и пахта. Определение содержания жира. Гравиметрический метод (контрольный метод)
Название (англ.):Skimmed milk, whey and buttermilk; Determination of fat content; Gravimetric method (Reference method)
Описание (англ.):Is especially suited for the purpose of establishing the operating efficiency of cream separators. The method specified is also intended as the reference method for establishing correction tables for procedures with skim-milk butyrometers. It is based on the revised Roese-Gottlieb procedure for milk and milk products. An alternative procedure using fat-extraction tubes with siphon or wash-bottle fittings is described in the annex.
Заменён стандартами:ISO 7208:1999
Дата регистрации:24.10.88 1:00:00
Дата введения:01.11.84
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9220;9209
Код ОКС(МКС):67.100.01
Код ОКП:9220;9209
Нормативные ссылки:DIN 10312-6-1990, NEQ*DIN 10312-1971, NEQ*NF V04-365-1985, EQV*LMBG L 01.00-38-1990, EQV*LMBG L 01.00-9-1981, NEQ*UNI ISO 7208(1991/UNI), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS BUTTERMILK CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT FATS GRAVIMETRIC ANALYSIS SERUM SERUMS SKIM MILK WHEY CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 7208:1984 бесплатно Молоко обезжиренное, сыворотка и пахта. Определение содержания жира. Гравиметрический метод (контрольный метод)


Хостинг от uCoz