ISO 5531:1978


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мука пшеничная. Определение сырой клейковины
Название (англ.):Wheat flour; Determination of wet gluten
Описание (англ.):Is based on Standard No.106 of the International Assotiation for Cereal Science and Technology (ICC). The method consists inpreparing of dough from a sample of flour and a buffered solution of sodium chloride, isolating of the wet gluten by washing this dough with a buffered solution of sodium chloride ( washing out by hand or mechanical washing out ), followed by removing of exess washing solution and weighting of the residue.
Дата регистрации:01.03.78
Дата введения:01.02.78
Код КГС:Н39
Код ОКСТУ:9114;9109
Код ОКС(МКС):67.060
Код ОКП:9114;9109
Нормативные ссылки:BS 4317 PART 12-1980, EQV*NP-1869-1982, EQV*UNE 34-108-81-1981, EQV
Ключевые слова:CEREAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING CORN (G.B.) DETERMINATION OF CONTENT FLOUR FLOURS (FOOD) GLUTEN GLUTENS WHEAT CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN FLOURS : FOOD CORN .GB.

Скачать ISO 5531:1978 бесплатно Мука пшеничная. Определение сырой клейковины


Хостинг от uCoz