ISO 711:1985


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Зерновые и продукты из них. Определение содержания влаги (основной контрольный метод)
Название (англ.):Cereals and cereal products; Determination of moisture content (Basic reference method)
Описание (англ.):The method is not applicable to maize, for which an identical method is specified in the annex to ISO 6540. The method is idended to serve as a standard for checking and perfecting routine methods. It consists in , if necessary, grinding of a sample, after conditioning, if required, drying of a test portion under reduced pressure, at a temperatur between 45 and 50 C and in thepresence of a desiccant, until constant mass is reached. Two figures show diagrams of a suitable metal dish and of a suitable drying tube.
Дата регистрации:28.07.86
Дата введения:01.12.85
Код КГС:С19;Н39
Код ОКСТУ:9710;9709
Код ОКС(МКС):67.060
Код ОКП:9710;9709
Нормативные ссылки:BS 4317 PART 2-1980, EQV*DIN 10350-1967, NEQ*NF V03-706-1976, EQV*NF ISO 711(1989/AFNOR), EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ANALYSIS CEREAL PRODUCTS CEREALS DEHYDRATION DEHYDRATION ANALYSIS DETERMINATION OF CONTENT GRAINS (FOOD) WATER ANALYSIS GRAIN CROPS

Скачать текст ISO 711:1985 (479 Кб) Зерновые и продукты из них. Определение содержания влаги (основной контрольный метод)


Хостинг от uCoz