ISO 6634:1982


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания мышьяка. Спектрофотометрический метод с применением диэтилдитиокарбамата серебра
Название (англ.):Fruits, vegetables and derived products; Determination of arsenic content; Silver diethyldithiocarbamate spectrophotometric method
Описание (англ.):The method consists in decomposing a test portion, reducing arsenic (V) to arsenic (III) with tin(II) chloride and transforming the arsenic into arsine by action of nascent hydrogen, forming a red coloured complex by the action of the arsine on silver diethyldithiocarbamate and measuring at a wavelength of 520 nm.
Дата регистрации:01.12.82
Дата введения:01.12.82
Код КГС:Н59
Код ОКСТУ:9709;9109
Код ОКС(МКС):67.080.01
Код ОКП:9709;9109
Нормативные ссылки:NF V05-120-1976, NEQ
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS ARSENIC CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FRUITS SPECTROPHOTOMETRY VEGETABLES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать текст ISO 6634:1982 (735 Кб) Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания мышьяка. Спектрофотометрический метод с применением диэтилдитиокарбамата серебра


Хостинг от uCoz