Перец стручковый чили и экстракционные эфирные масла. Определение общего содержания капсаициноидов. Часть 2. Метод с применением жидкостной хроматографии с высокой степенью разрешения
Название (англ.):
Chillies and chilli oleoresins; determination of total capsaicinoid content; part 2: method using high-performance liquid chromatography
Описание (англ.):
Specifies a method for the determination, by high-performance liquid chromatography, of the total capsaicinoid content of whole or powdered chillies (usually Capsicum frutescens L.) and their extracts (oleoresins). This content is calculated from the total of capsaicin, nordihydrocapsaicin and dihydrocapsaicin, expressed as nonyl acid vanilylamide, which is the chosen reference substance. This method enables the separation of capsaicin and nonyl acid vanilylamide.
Дата регистрации:
01.08.93
Дата введения:
01.07.93
Код КГС:
Н69
Код ОКСТУ:
9169
Код ОКС(МКС):
67.220.10
Код ОКП:
9169
Нормативные ссылки:
ISO 2825-1981
Ключевые слова:
AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING CHILLIES DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS HPLC SEASONINGS SPICES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN