|
Название (рус.): | Мясо и мясные продукты. Подсчет дрожжевых и грибковых микроорганизмов. Метод подсчета колоний |
Название (англ.): | Meat and meat products - Enumeration of yeasts and moulds - Colony-count technique |
Описание (англ.): | Describes a method for the enumeration of yeasts and moulds of meat and meat products, including poultry, by means of the colony-count technique after aerobic incubation between 20 |
Дата регистрации: | 10.01.96 |
Дата введения: | 01.12.95 |
Код ОКС(МКС): | 07.100.30 |
Нормативные ссылки: | NF V04-507(1996/AFNOR), EQV*NF ISO 13681(1996/AFNOR), EQV ISO 3100-2-1988*ISO 6887-1983*ISO 7218 |
Ключевые слова: | ANIMAL PRODUCTS BACTERIAL COUNT COLONY COUNT COLONY COUNT TECHNIQUES DEFINITIONS FOOD PRODUCTS FUNGUS MEAT MEAT PRODUCTS MICROBIOLOGICAL ANALYSIS MICROORGANISMS MOULD POULTRY REFERENCE METHODS YEAST MICRO-ORGANISMS |
|