ISO 3093:1982


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Зерновые. Определение числа падения
Название (англ.):Cereals; determination of falling number
Описание (англ.):The result of the determination is a measure of alpha-amylase activity. The method consists in rapid gelatinization of a suspension of flour or of the whole milled product in water, in a boiling water bath, and subsequent measurement of the liquefaction by alpha-amylase of the starch contained inthe sample.
Дата регистрации:01.03.82
Дата введения:01.02.82
Код КГС:С19
Код ОКСТУ:9710
Код ОКС(МКС):67.060
Код ОКП:9710
Нормативные ссылки:NF V03-703-1972, EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CEREAL PRODUCTS CEREALS ENZYMATIC ACTIVITY GRAINS (FOOD) MEASUREMENT TESTING TESTS GRAIN CROPS

Скачать ISO 3093:1982 бесплатно Зерновые. Определение числа падения


Хостинг от uCoz