ISO 3659:1977


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Фрукты и овощи. Дозревание после хранения на холоде
Название (англ.):Fruits and vegetables; Ripening after cold storage
Описание (англ.):The techniques are given for information only. The methods describe the aim of the ripening, temperature zones to be considered, the influence of various factors, optimum conditions, the use of adjuncts, such as ethylene or atmospheres enriched by oxygen. Two figures show diagrams of ripening rooms.
Дата регистрации:01.07.77
Дата введения:01.07.77
Код КГС:С01
Код ОКСТУ:9703;9803
Код ОКС(МКС):67.080.01
Код ОКП:9703;9803
Нормативные ссылки:NF V02-100-1971, EQV*NP 3534(1991/IPQ), EQV*NP 3532(1991/IPQ), EQV
Ключевые слова:AFTERCARE COLD STORAGE CURING (FOOD PROCESSING) CURING FOOD PRODUCTS FOOD STORAGE FRUITS MATURATION CONDITIONS STORAGE VEGETABLES CURING (FOOD PROCESSING DISEASES

Загрузить ISO 3659:1977 (290 Кб) Фрукты и овощи. Дозревание после хранения на холоде


Хостинг от uCoz