|
Название (рус.): | Молоко сухое. Определение содержания молочной кислоты и лактатов. Метод с применением ферментных препаратов |
Название (англ.): | Dried milk; Determination of lactic acid and lactates content; Enzymatic method |
Описание (англ.): | Applies to all types of dried milk. The sampling shall be made according to ISO 707. The method specified is mainly based on [Methods of enzymatic food analysis: UV-method for the determination of L-lactic acid and D-lactic acid in foodstuffs' by Boehringer Mannheim GmbH. |
Заменяет стандарты: | ISO 3495:1975 |
Дата регистрации: | 21.03.88 |
Дата введения: | 01.06.86 |
Код КГС: | Н19 |
Код ОКСТУ: | 9229;9209 |
Код ОКС(МКС): | 67.100.10 |
Код ОКП: | 9229;9209 |
Нормативные ссылки: | DIN 10335-1987, NEQ*NF V04-352-1985, EQV*LMBG L 01.00-26-1987, NEQ*BS 1743 PART 8(1987/BSI), EQV |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT DRIED MILK LACTATES LACTIC ACID MILK CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN |
|