Describes methods of sampling crude or processed liquid and solid fats. This second edition cancels and replaces the first edition (1983). Annexes A, B and C are for information only.
Заменён стандартами:
ISO 5555:2001
Заменяет стандарты:
ISO 5555(1983.11)
Дата регистрации:
01.12.91
Дата введения:
01.10.91
Дата отмены:
20.12.01
Код КГС:
Н19;Н69
Код ОКСТУ:
9140;9220;9109;9209
Код ОКС(МКС):
67.200.10
Код ОКП:
9140;9220;9109;9209
Нормативные ссылки:
BS 627(1991/BSI), EQV*NF T60-280(1995/AFNOR), EQV*prEN 25555-1994, EQV*EN ISO 5555-1995, EQV*DIN EN ISO 5555-1995, EQV*BS EN ISO 5555(1991/BSI), EQV*NF EN ISO 5555(1995/AFNOR), EQV