|
Название (рус.): | Масло сливочное. Определение показателя преломления жира (контрольный метод) |
Название (англ.): | Butter; Determination of the refractive index of the fat (Reference method) |
Описание (англ.): | Describes a method of measurement which uses a refractometer with a scale graduated in refractive index units to the third decimal place and having prisms heated by means of a circulating liquid at 40 degrees centigrade, the temperature being thermostatically controlled to within +/- 0.1 degrees centigrade. A sodium vapour lamp shall be used as a light source. |
Дата введения: | 01.12.75 |
Код КГС: | Н19 |
Код ОКСТУ: | 9209;9222 |
Код ОКС(МКС): | 67.100.20 |
Код ОКП: | 9209;9222 |
Нормативные ссылки: | NF V04-313-1971, EQV*NP-2936(1989/IPQ), EQV |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL PRODUCTS BUTTER DAIRY PRODUCTS FATS OPTICAL TESTS PHYSICAL TESTING PHYSICAL TESTS REFERENCE METHODS REFRACTIVITY TESTING TESTS |
|