ISO 6637:1984


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания ртути. Метод атомной абсорбции без пламени
Название (англ.):Fruits, vegetables and derived products; Determination of mercury content; Flameless atomic absorption method
Описание (англ.):The method consists in decomposing of organic matter in a sulfuric-nitric acid medium, reducing of mercury(II) to metallic mercury by the action of tin(II)chloride, entraining of the mercury vapour by a current of air and determing in an enclosed apparatus.
Дата регистрации:01.06.84
Дата введения:01.06.84
Код КГС:Н59;С09
Код ОКСТУ:9709;9109
Код ОКС(МКС):67.080.01
Код ОКП:9709;9109
Нормативные ссылки:NF V05-123-1982, EQV
Ключевые слова:ATOMIC ABSORPTION METHOD ATOMIC ABSORPTION SPECTROPHOTOMETRY DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS MERCURY TESTING TESTS VEGETABLES ATOMIC ABSO

Скачать ISO 6637:1984 бесплатно Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания ртути. Метод атомной абсорбции без пламени


Хостинг от uCoz