|
Название (рус.): | Масла и жиры животные и растительные. Определение устойчивости к окислению (ускоренное испытание на окисление) |
Название (англ.): | Animal and vegetable fats and oils. Determination of oxidation stability (accelerated oxidation test) |
Описание (англ.): | Specifies a method for the determination of the oxidation stability of refined animal and vegetable fats and oils. |
Дата регистрации: | 01.11.96 |
Дата введения: | 01.09.96 |
Код КГС: | Н17 |
Код ОКСТУ: | 9221 |
Код ОКС(МКС): | 67.200.10 |
Код ОКП: | 9221 |
Нормативные ссылки: | BS 684 PART 2 SECTION 2.25(1997/BSI), EQV |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL FATS ANIMAL OILS FATS FOOD PRODUCTS FOOD TESTING OILS OXIDATION METHODS OXIDATION RESISTANCE TESTING TESTS VEGETABLE FATS VEGETABLE OILS FOOD TECHNOLOGY |
|