ISO 1955:1982


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Цитрусовые и продукты их переработки. Определение содержания эфирных масел (контрольный метод)
Название (англ.):Citrus fruits and derived products; Determination of essential oils content (Reference method)
Описание (англ.):The method consists in boiling a test portion, diluted or undiluted, and steam entrainment of the oils which are collected in a graduated tube; after cooling, direct reading from this tube of the volume of the oils separated from the destillate.
Дата введения:01.12.82
Код КГС:С34
Код ОКСТУ:9766
Код ОКС(МКС):67.080.10
Код ОКП:9766
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CITRUS FRUITS DETERMINATION OF CONTENT ESSENTIAL OILS FRUITS REFERENCE METHODS TESTING TESTS

Скачать ISO 1955:1982 бесплатно Цитрусовые и продукты их переработки. Определение содержания эфирных масел (контрольный метод)


Хостинг от uCoz