|
Название (рус.): | Молоко и молочные продукты. Подсчет колибактерий. Часть 2. Методика подсчета наиболее вероятного количества после инкубации при температуре 30 град. C |
Название (англ.): | Milk and milk products; Enumeration of coliforms; Part 2 : Most probable number technique at 30 degrees C |
Описание (англ.): | Specifies a method for enumerating bacteria which cause fermentation of lactose with the production of gas and form characteristic growth under the operational conditions describes. Uses a culture technique involving a liquid medium. The calculation of the most probable number is made after incubation at 30 degrees centigrade. |
Дата регистрации: | 01.01.87 |
Дата введения: | 01.12.86 |
Код КГС: | Н19 |
Код ОКСТУ: | 9220;9209 |
Код ОКС(МКС): | 07.100.30 |
Код ОКП: | 9220;9209 |
Нормативные ссылки: | DIN 10172-1-1988, NEQ*NBN V 21-016 H(1989/IBN), NEQ*NEN 955(1992/NNI), EQV |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS BACTERIAL COUNT COLIFORM BACTERIA DAIRY PRODUCTS DETERMINATION MICROBIOLOGICAL ANALYSIS MILK TESTING TESTS |
|