Крахмал. Определение содержания влаги. Метод c применением сушильного шкафа
Название (англ.):
Starch; Determination of moisture content; Oven-drying methods
Описание (англ.):
A method 1 consists in dehydrating of a test portion in an electrically heated drying oven at 130 to 133
Заменён стандартами:
ISO 1666(1996.11)
Дата введения:
01.07.73
Дата отмены:
01.11.96
Код КГС:
Н49
Код ОКСТУ:
9189;9109
Код ОКС(МКС):
67.180.20
Код ОКП:
9189;9109
Нормативные ссылки:
NF V03-601-1966, NEQ*NF V03-602-1966, NEQ*prEN 21666-1994, EQV*EN ISO 1666-1994, EQV*DIN EN ISO 1666-1994, EQV*BS EN ISO 1666(1994/BSI), EQV*NF EN ISO 1666(1994/AFNOR), EQV
Ключевые слова:
CARBOHYDRATES DETERMINATION OF CONTENT MOISTURE CONTENTS OVENS STARCHES TESTING TESTS WATER