Продукты мясные. Определение содержания крахмала (контрольный метод)
Название (англ.):
Meat products; Determination of starch content (Reference method)
Описание (англ.):
The method consists in heating a test portion with ethanolic potassium hydroxide solution until the meat components are totally dissolved, decanting, washing of the remaining residue with hot ethanol, filtering, dissolving in hydrochloric acid, and hydrolysis, followed by titrimetric determination of the glucose formed.
Дата регистрации:
01.07.78
Дата введения:
01.06.78
Код КГС:
Н19
Код ОКСТУ:
9209;9200
Код ОКС(МКС):
67.120.10
Код ОКП:
9209;9200
Нормативные ссылки:
AMD 3032-1979, EQV*BS 4401 PART 12-1979, EQV*NF V04-414-1983, EQV*NP-2245-1985, EQV
Ключевые слова:
ACIDS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT MEAT PRODUCTS REFERENCE METHODS STARCHES VOLUMETRIC ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN