Мясо и мясные продукты. Определение содержания хлоридов (контрольный метод). НП
Название (англ.):
Meat and meat products; Determination of chloride content (Reference method)
Описание (англ.):
The method consists in extracting of a test portion with hot water and precipitating of the proteins. After filtration and acidification, addition of an excess of silver nitrate solution to the extract, and titration of this excess with potassium thiocyanate solution.
Заменён стандартами:
ISO 1841-1(1996.07)
Дата введения:
01.02.81
Дата отмены:
01.07.96
Код КГС:
Н19
Код ОКСТУ:
9209;9211
Код ОКС(МКС):
67.120.10
Код ОКП:
9209;9211
Нормативные ссылки:
BS 4401 PART 6-1981, EQV*DIN 10141-1977, NEQ*NF V04-405-1972, EQV*NP-1845-1982, EQV*SFS-ISO 1841-1986, EQV*LMBG L 06.00-5-1980, NEQ*NEN-ISO 1841(1992/NNI), EQV
Ключевые слова:
AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING CHEMICAL REAGENTS CHLORIDES DETERMINATION OF CONTENT MEAT MEAT PRODUCTS REFERENCE METHODS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN