ISO 5519:1978


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания cорбиновой кислоты
Название (англ.):Fruits, vegetables and derived products; Determination of sorbic acid content
Описание (англ.):The method consists in homogenizing the product, followed by quantitative entraining, by steam, of the acid present in a test portion, determination of the acid in the destillate obtained, either by spectrophotometry in the ultra-violet range (technique A) or by measuring by photocolorimetry or by spectrophotometry the pink colour obtained after oxidation by chromic acid and then treatment with thiobarbituric acid (technique B).
Дата регистрации:01.10.78
Дата введения:01.09.78
Код КГС:Н09
Код ОКСТУ:9760;9709;9109;9160
Код ОКС(МКС):67.080.01
Код ОКП:9760;9709;9109;9160
Нормативные ссылки:NF V05-115-1972, EQV*UNE 34-226-81-1981, EQV
Ключевые слова:CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING COLORIMETRIC ANALYSIS COLORIMETRY DETERMINATION OF CONTENT FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS SORBIC ACID SPECTROPHOTOMETRIC ANALYSIS SPECTROPHOTOMETRY VEGETABLES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 5519:1978 бесплатно Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания cорбиновой кислоты


Хостинг от uCoz