Мясо и мясные продукты. Определение общего содержания жира
Название (англ.):
Meat and meat products; Determination of total fat content
Описание (англ.):
The method consists in boiling of a test portion with hydrochloric acid to free the occluded and bound lipid fractions, filtrating of the resulting mass, drying, and extracting with n-hexane or light petroleum, of the fat retained on the filter.
Дата регистрации:
11.04.73
Дата введения:
01.04.73
Код КГС:
Н19
Код ОКСТУ:
9209;9211
Код ОКС(МКС):
67.120.10
Код ОКП:
9209;9211
Нормативные ссылки:
DIN 10140-1967, NEQ*NF V04-402-1968, EQV*NP-1613-1979, EQV*NP-1974-1986, NEQ*LMBG L 06.00-6-1980, NEQ*LMBG L 20.01/02-5-1980, NEQ*NP-1974(/IPQ), NEQ*UNI ISO 1443(1991/UNI), EQV*NEN-ISO 1443(1992/NNI), EQV*BS 4401 PART 4(1970/BSI), NEQ
Ключевые слова:
AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FATS MEAT MEAT PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN