|
Название (рус.): | Кислота фосфорная техническая (в том числе для пищевой промышленности). Определение содержания ванадия. Спектрометрический метод с применением ванадата фосфовольфрама |
Название (англ.): | Phosphoric acid for industrial use (including foodstuffs); Determination of vanadium content; Phosphotungsten vanadate spectrometric method |
Описание (англ.): | A yellow complex is formed by reaction of the vanadium present in a test portion with phosphoric acid and sodium tungstate in acid medium. The spectrometric measurement of the absorbance is carried out at a wavelength of about 425 nm. The method is applicable to products having a vanadium content equal to or greater than 3 mg/kg. |
Дата регистрации: | 01.06.83 |
Дата введения: | 01.06.83 |
Дата отмены: | 30.05.02 |
Код КГС: | Л19 |
Код ОКСТУ: | 2114;2109;2121 |
Код ОКС(МКС): | 67.220.20; 71.060.30 |
Код ОКП: | 2114;2109;2121 |
Нормативные ссылки: | NBN T 03-275-1985, EQV*NF T20-467-1984, EQV |
Ключевые слова: | CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FOOD ADDITIVES PHOSPHORIC ACID PHOSPHORIC ACIDS SPECTROPHOTOMETRIC ANALYSIS SPECTROPHOTOMETRY VANADIUM CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN |
|