|
Название (рус.): | Чай черный. Определение и основные требования |
Название (англ.): | Black tea; Definition and basic requirements |
Описание (англ.): | Specification of the parts of the plant that are suitable for making black tea for consumption as a beverage and the chemical requirements that are used to indicate a good product. Further specification of the packing and marking requirements. |
Изменён стандартами: | ISO 3720:1986/Cor.1:1992 |
Дата регистрации: | 01.11.86 |
Дата введения: | 01.09.86 |
Код КГС: | Н56 |
Код ОКСТУ: | 9191 |
Код ОКС(МКС): | 67.140.10 |
Код ОКП: | 9191 |
Нормативные ссылки: | NF ISO 3720-1986, EQV*NF V33-001(1986/AFNOR), EQV*BS 6048(1987/BSI), EQV |
Дополнительная информация: | Попр.01:1992 ТК 34 Код 1 с. Изд.1; |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS DEFINITIONS MATERIALS SPECIFICATION SPECIFICATIONS TEA |
|