ISO 3720:1986


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Чай черный. Определение и основные требования
Название (англ.):Black tea; Definition and basic requirements
Описание (англ.):Specification of the parts of the plant that are suitable for making black tea for consumption as a beverage and the chemical requirements that are used to indicate a good product. Further specification of the packing and marking requirements.
Изменён стандартами:ISO 3720:1986/Cor.1:1992
Дата регистрации:01.11.86
Дата введения:01.09.86
Код КГС:Н56
Код ОКСТУ:9191
Код ОКС(МКС):67.140.10
Код ОКП:9191
Нормативные ссылки:NF ISO 3720-1986, EQV*NF V33-001(1986/AFNOR), EQV*BS 6048(1987/BSI), EQV
Дополнительная информация:Попр.01:1992 ТК 34 Код 1 с. Изд.1;
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS DEFINITIONS MATERIALS SPECIFICATION SPECIFICATIONS TEA

Скачать ISO 3720:1986 doc Чай черный. Определение и основные требования


Хостинг от uCoz