ISO 5530-1:1988


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мука пшеничная. Физические характеристики теста. Часть 1. Определение водопоглощения и реологических свойств с применением фаринографа
Название (англ.):Wheat flour; physical characteristics of doughs; part 1: determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
Описание (англ.):Is based on Standard No.115 of the International Assotiation for Cereal Science and Technology (ICC). The method consists in measuring and recording of the consistency of a dough as it is formed from flour and water, as it is developed, and as it is broken down. An informative annex A gives a description of the farinograph. An annex B gives information on the precision of the method.
Заменён стандартами:ISO 5530-1(1997.12)
Дата регистрации:02.03.90
Дата введения:15.12.88
Дата отмены:01.12.97
Код КГС:Н39
Код ОКСТУ:9293;9209
Код ОКП:9293;9209
Нормативные ссылки:NF ISO 5530-1(1989/AFNOR), EQV*NF V03-717-1(1989/AFNOR), EQV*NP-3653(1991/IPQ), EQV*BS 4317 PART 20(1989/BSI), EQV ISO 2170-1980*ISO 712-1985
Ключевые слова:ABSORPTION AGRICULTURAL PRODUCTS DETERMINATION DOUGH DOUGHS FLOUR FLOURS (FOOD) FOOD PRODUCTS RHEOLOGICAL PROPERTIES TESTING TESTS WATER WHEAT WHEAT FLOUR FLOURS : FOOD CORN .GB.

Текст ISO 5530-1:1988 лежит тут Мука пшеничная. Физические характеристики теста. Часть 1. Определение водопоглощения и реологических свойств с применением фаринографа (431 Кб)


Хостинг от uCoz