ISO 959-2:1989


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Перец (Piper nigrum linnaeus) в зернах и молотый. Технические условия. Часть 2. Белый перец
Название (англ.):Pepper (Piper nigrum Linnaeus), whole or ground; specifications; part 2: white pepper
Описание (англ.):Specifies requirements for two commercial stages of this spice, i.e. semi-processed and processed. Does not apply to categories called [light'. Lists the physical and chemical characteristics and describes sampling, test methods, and packing and marking. Annex A covers the determination of apparent bulk density of whole white pepper. Annex B includes recommendations for storage and transport and Annes C lists the main producing countriesand current trade names of categories.
Заменён стандартами:ISO 959-2(1998.05)
Заменяет стандарты:ISO/R 959(1969.02)
Дата регистрации:12.09.90
Дата введения:15.11.89
Дата отмены:01.05.98
Код КГС:Н55
Код ОКСТУ:9199
Код ОКС(МКС):67.220.10
Код ОКП:9199
Нормативные ссылки:NEN-ISO 959-2(1991/NNI), EQV*BS 7087 PART 1(1995/BSI), NEQ ISO 1108-1980*ISO 1208-1982*ISO 5498-1981*ISO 5564-1982*ISO 6571-1984*ISO 676-1982*ISO 927-1982*ISO 928-1980*ISO 930-1980*ISO 939-1980*ISO 948-1980
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS DELIVERY CONDITIONS FOOD PRODUCTS MARKING PACKAGES PACKING PEPPER PEPPERCORNS SEASONINGS SPECIFICATIONS SPICES STORAGE TRANSPORTATION

Скачать ISO 959-2:1989 doc Перец (Piper nigrum linnaeus) в зернах и молотый. Технические условия. Часть 2. Белый перец


Хостинг от uCoz