Перец (Piper nigrum linnaeus) в зернах и молотый. Технические условия. Часть 2. Белый перец
Название (англ.):
Pepper (Piper nigrum Linnaeus), whole or ground; specifications; part 2: white pepper
Описание (англ.):
Specifies requirements for two commercial stages of this spice, i.e. semi-processed and processed. Does not apply to categories called [light'. Lists the physical and chemical characteristics and describes sampling, test methods, and packing and marking. Annex A covers the determination of apparent bulk density of whole white pepper. Annex B includes recommendations for storage and transport and Annes C lists the main producing countriesand current trade names of categories.
Заменён стандартами:
ISO 959-2(1998.05)
Заменяет стандарты:
ISO/R 959(1969.02)
Дата регистрации:
12.09.90
Дата введения:
15.11.89
Дата отмены:
01.05.98
Код КГС:
Н55
Код ОКСТУ:
9199
Код ОКС(МКС):
67.220.10
Код ОКП:
9199
Нормативные ссылки:
NEN-ISO 959-2(1991/NNI), EQV*BS 7087 PART 1(1995/BSI), NEQ ISO 1108-1980*ISO 1208-1982*ISO 5498-1981*ISO 5564-1982*ISO 6571-1984*ISO 676-1982*ISO 927-1982*ISO 928-1980*ISO 930-1980*ISO 939-1980*ISO 948-1980