|
Название (рус.): | Пшеница. Определение показателя осаждения. Метод Зелени |
Название (англ.): | Wheat; determination of sedimentation index; Zeleny test |
Описание (англ.): | The method is based on suspension of a test flour (prepared under specified grinding and sieving conditions), in a lactic acid solution in the presence of bromophenol blue. After specified shaking and rest times the volume of the deposit is determined. The method is applicable only to Triticum aestivum wheat. |
Заменяет стандарты: | ISO 5529(1978.02) |
Дата регистрации: | 01.12.92 |
Дата введения: | 01.11.92 |
Код КГС: | С19 |
Код ОКСТУ: | 9710 |
Код ОКС(МКС): | 67.060 |
Код ОКП: | 9710 |
Нормативные ссылки: | BS 4317 PART 13(1993/BSI), EQV*NF V03-704(1993/AFNOR), EQV*NF ISO 5529(1993/AFNOR), EQV ISO 565-1990*ISO 648-1977*ISO 712-1985*ISO 2171-1980 |
Ключевые слова: | CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION FOOD PRODUCTS SEDIMENTATION NUMBER TESTING VOLUMETRIC ANALYSIS WHEAT CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN CORN .GB. |
|