|
Название (рус.): | Органолептический анализ. Методология. Обучение испытателей и введение в обнаружение и распознавание запазов |
Название (англ.): | Sensory analysis; methodology; initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours |
Описание (англ.): | Describes several types of methods for determining the aptitude of assessors to identify and describe odoriferous products. |
Дата регистрации: | 01.02.92 |
Дата введения: | 01.02.92 |
Код КГС: | Н09 |
Код ОКСТУ: | 9109;9209 |
Код ОКС(МКС): | 67.240 |
Код ОКП: | 9109;9209 |
Нормативные ссылки: | BS 5929 PART 9(1992/BSI), EQV ISO 6658-1985*ISO 8589-1988 |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS AROMATIC COMPOUNDS COSMETICS DETERMINATION FOOD PRODUCTS ODOURS OLFACTORY ANALYSIS SENSORY ANALYSIS SENSORY ANALYSIS (FOOD) TESTING PERSONNEL SENSORY ANALYSIS (FO |
|