|
Название (рус.): | Кофе быстрорастворимый. Определение потери массы при 70 град. С в условиях пониженного давления |
Название (англ.): | Instant coffee; Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressure |
Описание (англ.): | The principle of the method consists in heating a test portion at 70 C for 16 h under reduced pressure (5000 Pa). It does not apply to liquid coffee extracts. |
Дата регистрации: | 01.06.83 |
Дата введения: | 01.05.83 |
Код КГС: | Н59 |
Код ОКСТУ: | 9109;9198 |
Код ОКС(МКС): | 67.140.20 |
Код ОКП: | 9109;9198 |
Нормативные ссылки: | BS 5752 PART 6-1983, EQV*NF V05-221-1983, EQV |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS ANNEALING LOSSES COFFEE DETERMINATION MASS LOSSES SOLUBLE COFFEE TESTING TESTS WEIGHT LOSSES ON HEATING |
|