ISO 10399:1991


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Органолептический анализ. Методология. Оценка двух проб из трех образцов
Название (англ.):Sensory analysis; methodology; duo-trio test
Описание (англ.):Specifies a method for determining whether there is a difference between two product samples. Describes the principle, the apparatus, the sampling, the preparation of specimens, the test procedure, and the contents of the test report. Annexes A, B and C are for information only.
Дата регистрации:01.12.91
Дата введения:01.12.91
Код КГС:Т59
Код ОКСТУ:0004
Код ОКС(МКС):67.240
Код ОКП:0004
Нормативные ссылки:BS 5929 PART 8(1992/BSI), EQV*NF V09-020(1992/AFNOR), EQV*NF ISO 10399(1992/AFNOR), EQV ISO 5492*ISO 6658-1985*ISO 8586-1*ISO 8589-1988
Ключевые слова:ANALYSIS COMPARATIVE TESTS FOOD PRODUCTS SENSORY ANALYSIS SENSORY ANALYSIS (FOOD) TESTING TESTS ANALYSIS SENSORY ANALYSIS (FO

Скачать ISO 10399:1991 doc Органолептический анализ. Методология. Оценка двух проб из трех образцов


Хостинг от uCoz