ISO 1114:1977


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Какао-бобы. Контроль разрезанием
Название (англ.):Cocoa beans; Cut test
Описание (англ.):For the determination 300 beans shall be opened or cut lengthwise through the middle, so as to expose the maximum cut surface of cotyledones. Both halves of each bean shall be visually examined in full daylight or equivalent artificial light. Each defective type of bean shall be counted separately, and the result for each kind of defect shall be expressed as a percentage of the 300 beans examined.
Дата введения:01.11.77
Код КГС:Н59
Код ОКСТУ:9198;9109
Код ОКС(МКС):67.140.30
Код ОКП:9198;9109
Нормативные ссылки:NF V03-362-1970, EQV*NP-1059-1982, EQV
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS COCOA COCOA BEANS CUT TESTS SENSORY ANALYSIS (FOOD) SENSORY ANALYSIS TESTING TESTS SENSORY ANALYSIS (FO

Загрузить ISO 1114:1977 (473 Кб) Какао-бобы. Контроль разрезанием


Хостинг от uCoz