|
Название (рус.): | Рис. Определение вязкоупругих свойств на различных стадиях приготовления. Метод с применением эластографа для определения вязкости |
Название (англ.): | Rice; determination of viscoelastic properties at various stages of cooking; method using a viscoelastograph |
Описание (англ.): | Specifies a method for the determination of certain viscoelastic properties of rice (i.e. swelling, firmness, elastic recovery and viscoelastic index). Also gives a method for determining the quantity of water absorbed (i.e. the coefficient of water absorption) by the rice. Applies to all whole-grain rice (i.e. husked rice and milled rice) whether or not it has been subjected to technological treatments such as precooking or parboiling. |
Заменяет стандарты: | ISO 6648(1985.08) |
Дата регистрации: | 01.08.93 |
Дата введения: | 01.06.93 |
Код ОКС(МКС): | 67.060 |
Нормативные ссылки: | NF V03-744(1993/AFNOR), EQV*NF ISO 6648(1993/AFNOR), EQV |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS CEREALS COOKING FOOD PRODUCTS PLANT PRODUCTS RICE TESTING TESTS VISCOSITY GRAIN CROPS COOKERS |
|