ISO 5517:1978


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания железа. Фотометрический метод с применением 1,10-фенантролина
Название (англ.):Fruits, vegetables and derived products; Determination of iron content; 1,10- Phenanthroline photometric method
Описание (англ.):The method consists in decomposing the organic matter, followed by reduction of trivalent iron by hydroxyammonium chloride, forming, in a buffered medium, of the stable iron(II)/1,10 phenanthroline complex, and photometric measuring of the red-coloured complex at a wavelength of 508 nm.
Дата регистрации:01.05.78
Дата введения:01.05.78
Код КГС:Н09
Код ОКСТУ:9109;9709;9760;9160
Код ОКС(МКС):67.080.01
Код ОКП:9109;9709;9760;9160
Нормативные ссылки:NF V05-117-1974, EQV*UNE 34-224-81-1981, EQV
Ключевые слова:CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS IRON SPECTROPHOTOMETRIC ANALYSIS SPECTROPHOTOMETRY VEGETABLES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Загрузить ISO 5517:1978 (170 Кб) Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания железа. Фотометрический метод с применением 1,10-фенантролина


Хостинг от uCoz