ISO 3100-2:1988


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Мясо и мясные продукты. Отбор и подготовка опытных проб. Часть 2. Подготовка опытных проб для микробиологического исследования
Название (англ.):Meat and meat products; Sampling and preparation of test samples; part 2: preparation of test samples for microbiological examination
Описание (англ.):The method gives general instructions and specifies procedures to be followed after taking a laboratory sample. This may require the thawing and/or mincing of 'open' samples or the pre-incubation, external sterilisation, and aseptic opening of products processed or packed in sealed units.
Дата регистрации:08.08.88
Дата введения:15.07.88
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9211;9213;9209
Код ОКС(МКС):07.100.30
Код ОКП:9211;9213;9209
Нормативные ссылки:DIN 10162-1982, NEQ*LMBG L 06.00-16-1983, NEQ*NF V04-501(1998/AFNOR), NEQ* ISO 3100-1*ISO 6887-1983*ISO 7218-1985
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS FOOD PRODUCTS MEAT MEAT PRODUCTS MICROBIOLOGICAL ANALYSIS SAMPLING METHODS SPECIMEN PREPARATION TESTING TESTS SAMPLING

Скачать ISO 3100-2:1988 Мясо и мясные продукты. Отбор и подготовка опытных проб. Часть 2. Подготовка опытных проб для микробиологического исследования


Хостинг от uCoz