|
| Название (рус.): | Мясо и мясные продукты. Отбор и подготовка опытных проб. Часть 2. Подготовка опытных проб для микробиологического исследования |
| Название (англ.): | Meat and meat products; Sampling and preparation of test samples; part 2: preparation of test samples for microbiological examination |
| Описание (англ.): | The method gives general instructions and specifies procedures to be followed after taking a laboratory sample. This may require the thawing and/or mincing of 'open' samples or the pre-incubation, external sterilisation, and aseptic opening of products processed or packed in sealed units. |
| Дата регистрации: | 08.08.88 |
| Дата введения: | 15.07.88 |
| Код КГС: | Н19 |
| Код ОКСТУ: | 9211;9213;9209 |
| Код ОКС(МКС): | 07.100.30 |
| Код ОКП: | 9211;9213;9209 |
| Нормативные ссылки: | DIN 10162-1982, NEQ*LMBG L 06.00-16-1983, NEQ*NF V04-501(1998/AFNOR), NEQ* ISO 3100-1*ISO 6887-1983*ISO 7218-1985 |
| Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS FOOD PRODUCTS MEAT MEAT PRODUCTS MICROBIOLOGICAL ANALYSIS SAMPLING METHODS SPECIMEN PREPARATION TESTING TESTS SAMPLING |
|