ISO 6648:1985


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Рис. Оценка изменения свойств при варке спомощью прибора для измерения вязкоупругих свойств
Название (англ.):Rice; Evaluation of cooking behaviour using a viscoelastograph
Описание (англ.):The method consists in cooking whole grains in boiling distilled water, weighing the cooked grains in order to establish the coefficient of water absorption, then determing of the thickness of the cooked grains, subjekted for a given time to a constant force, which is then released. From these values, determing of the swelling, firmness, elastic recovery and viscoelastic index. Preparing of graphs giving these parameters as a function of cooking time.
Заменён стандартами:ISO 6648(1993.06)
Дата регистрации:04.02.86
Дата введения:01.08.85
Дата отмены:01.06.93
Код КГС:Н39
Код ОКСТУ:9294;9209
Код ОКП:9294;9209
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS CEREALS COOKING COOKING TESTS GRAINS (FOOD) PROPERTIES RICE TESTING TESTS GRAIN CROPS COOKERS

Скачать текст ISO 6648:1985 (467 Кб) Рис. Оценка изменения свойств при варке спомощью прибора для измерения вязкоупругих свойств


Хостинг от uCoz