Мясо и мясные продукты. Определение содержания влаги
Название (англ.):
Meat and meat products; Determination of moisture content
Описание (англ.):
The method consists in thorough mixing of the test portion with sand and ethanol, pre-drying of the mixture on a water bath, and drying to constant mass at 103 +/- 2 degrees centigrade.
Заменён стандартами:
ISO 1442(1997.02)
Дата введения:
01.04.73
Дата отмены:
01.02.97
Код КГС:
Н19
Код ОКСТУ:
9209;9211
Код ОКС(МКС):
67.120.10
Код ОКП:
9209;9211
Нормативные ссылки:
DIN 10142-1973, EQV*DS/ISO 1442-1979, EQV*NF V04-401-1968, EQV*NP-1614-1979, EQV*NP-2282-1984, EQV*SFS 4937 ISO 1442-1983, EQV*UNI ISO 1442(1991/UNI), EQV*NEN-ISO 1442(1992/NNI), EQV
Ключевые слова:
AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT MEAT MEAT PRODUCTS WATER CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN