|
Название (рус.): | Мясо и мясные продукты. Подсчет молочнокислых бактерий. Метод определения количества колоний при 30 с |
Название (англ.): | Meat and meat products - Enumeration of lactic acid bacteria - Colony-count technique at 30 |
Описание (англ.): | Specifies a method for the enumeration of viable lactic acid bacteria in meat and meat products, including poultry, by the colony-count technique after aerobic incubation at 30 |
Изменён стандартами: | ISO 13721:1995/Cor.1:1996 |
Дата регистрации: | 01.02.96 |
Дата введения: | 01.12.95 |
Код ОКС(МКС): | 07.100.30 |
Нормативные ссылки: | DIN 10109-1991, EQV*BS 7857 PART 2(1996/BSI), EQV ISO 3100-2-1988*ISO 6887-1983*ISO 7218 |
Дополнительная информация: | Попр.01:1996 ТК 34 Код 1 с. Изд.1; |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS ANIMAL PRODUCTS BACTERIA BACTERIA COUNT METHODS COLONY COUNT TECHNIQUES DEFINITIONS FOOD PRODUCTS LACTIC ACID BACTERIA MEAT MEAT PRODUCTS MICROBIOLOGICAL ANALYSIS POULTRY |
|