ISO 5518:1978


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания бензойной кислоты. Спектрофотометрический метод
Название (англ.):Fruits, vegetables and derived products; Determination of benzoic acid content; Spectrophotometric method
Описание (англ.):The method consists in homogenizing the product, followed by dilution and acidification of a test portion, extraction of the acid by diethyl ether, then alkaline re-extraction of this acid and purifying by oxidation using acidified potassium dichromate, determination of the acid with a suitable spectrophotometer. The method cannot be applied in the presence of p-chlorobenzoic acid and cinnamic acid, respectively.
Дата регистрации:01.05.78
Дата введения:01.05.78
Код КГС:Н09
Код ОКСТУ:9760;9709;9109;9160
Код ОКС(МКС):67.080.01
Код ОКП:9760;9709;9109;9160
Нормативные ссылки:NF V05-114-1972, EQV*UNE 34-225-81-1981, EQV
Ключевые слова:BENZOIC ACID BENZOIC ACIDS CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING DETERMINATION OF CONTENT FRUIT-AND VEGETABLE PRODUCTS FRUITS SPECTROPHOTOMETRIC ANALYSIS SPECTROPHOTOMETRY VEGETABLES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN

Скачать ISO 5518:1978 doc Фрукты, овощи и продукты их переработки. Определение содержания бензойной кислоты. Спектрофотометрический метод


Хостинг от uCoz