|
Название (рус.): | Перец чили и экстракционные эфирные масла. Определение общего содержания капсаициноидов. Часть 1. Спектрометрический метод |
Название (англ.): | Chillies and chilli oleoresins - Determination of total capsaicinoid content - Part 1: Spectrometric method |
Описание (англ.): | Specifies a method for the determination, by a spectrometric method, of the total capsaicinoid content of whole or powdered chillies and their oleoresins. This method of analysis requires discoloration by carbon black. |
Дата регистрации: | 01.02.94 |
Дата введения: | 01.12.94 |
Код КГС: | Н69 |
Код ОКСТУ: | 9169 |
Код ОКС(МКС): | 67.220.10 |
Код ОКП: | 9169 |
Нормативные ссылки: | NF V32-070-1(1995/AFNOR), EQV*NF ISO 7543-1(1995/AFNOR), EQV ISO 2825-1981 |
Ключевые слова: | AGRICULTURAL PRODUCTS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING CHILLIES DETERMINATION OF CONTENT FOOD PRODUCTS SEASONINGS SPECTROMETRY SPICES CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN |
|