ISO 959-1:1989


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Перец (Piper nigrum linnaeus) в зернах и молотый. Технический условия. Часть 1. Черный перец
Название (англ.):Pepper (Piper nigrum Linnaeus), whole or ground; specification; part 1: black pepper
Описание (англ.):Specifies requirements for two commercial stages, i.e. semiprocessed or non-processed when the pepper is sold by the producing country without cleaning or after partial cleaning, withoutpreparation or grading, or processed when the pepper is sold after cleaning, preparation and/or grading. Does not apply to categories called [light'. Lists the physical and chemical characteristics and describes sampling, test methods, and packing and marking. Annex A covers the determination of percentage of light berries in black pepper. Annex B deals with the determination of apparent bulk density of whole black pepper and Annex C includes recommendations for storage and transport.
Заменён стандартами:ISO 959-1(1998.05)
Заменяет стандарты:ISO/R 959(1969.02)
Дата регистрации:12.09.90
Дата введения:15.11.89
Дата отмены:01.05.98
Код КГС:Н55
Код ОКСТУ:9199
Код ОКС(МКС):67.220.10
Код ОКП:9199
Нормативные ссылки:NEN-ISO 959-1(1991/NNI), EQV*BS 7087 PART 1(1995/BSI), NEQ ISO 1108-1980*ISO 1208-1982*ISO 5498-1981*ISO 5564-1982*ISO 6571-1984*ISO 676-1982*ISO 927-1982*ISO 928-1980*ISO 930-1980*ISO 939-1980*ISO 948-1980
Ключевые слова:AGRICULTURAL PRODUCTS DELIVERY CONDITIONS FOOD PRODUCTS MARKING PACKAGES PACKING PEPPER PEPPERCORNS SEASONINGS SPECIFICATIONS SPICES STORAGE TRANSPORTATION

Скачать ISO 959-1:1989 бесплатно Перец (Piper nigrum linnaeus) в зернах и молотый. Технический условия. Часть 1. Черный перец


Хостинг от uCoz