ISO 5738:1980


(в архиве можно скачать текст в форматах doc,rar,zip,html)


Название (рус.):Молоко и молочные продукты. Определение содержания меди (контрольный метод)
Название (англ.):Milk and milk products; Determination of copper content; Photometric reference method
Описание (англ.):Applies to milk, skimmed milk, whey, buttermilk, evaporated milk, sweetened condensed milk, dried whole and skimmed milk, cream and butter, butterfat, ice-cream, hard, semi-hard and soft cheese of various ages and processed cheese, caseins, caseinates and coprecipitates. The principle of determination consists in digesting the organic material with a mixture of nitric and sulfuric acids and neutralizing with ammonium hydroxide solution followed bycomplexing the copper as a salt of diethyldithiocarbamic acid.
Дата регистрации:01.01.82
Дата введения:01.10.80
Код КГС:Н19
Код ОКСТУ:9209;9220
Код ОКС(МКС):67.100.01
Код ОКП:9209;9220
Нормативные ссылки:BS 6394 PART 1-1983, EQV*NF V04-153-1978, EQV
Ключевые слова:CHEMICAL ANALYSIS CHEMICAL ANALYSIS AND TESTING COPPER DAIRY PRODUCTS DETERMINATION OF CONTENT MILK PHOTOMETRY (CHEMICAL ANALYSIS) CHEMICAL ANALYSIS AND TESTIN SPECTROCHEMICAL ANA

Скачать ISO 5738:1980 doc Молоко и молочные продукты. Определение содержания меди (контрольный метод)


Хостинг от uCoz